Nyhedsbrev 2.2024

Coop - ny samarbejdspartner

Jeg er utrolig glad for at fortælle, at jeg har lavet en samarbejdsaftale med Coop, der bliver en del af Danmark Rundt til sommer.

På godt 20 af de 29 løbsdage bliver der arrangeret start og mål ved en Kvickly/SuperBrugsen, ligesom ruten bringer mig forbi yderligere 30 butikker i kæden. 

Coops historie går helt tilbage til 1866, hvor den første Brugs åbnede i Thisted. I dag har Coop Danmark omkring 1.000 butikker i hele Danmark, 40.000 medarbejdere og hele 2 millioner medlemmer. 

At samarbejde med en kooperativ virksomhed, der har fokus på sunde madvarer og madvaner passer perfekt med mit lille løbeprojekt.

 Webinar med Peter Torjussen og Morten Klingenberg

Hvis du gik glip af det spændende webinar med Peter Torjussen kan du finde optagelsen her: https://www.youtube.com/@henrikelsigandersen6547

Samtidig kan du sætte kryds i kalenderen den 10. april kl. 19, hvor Morten Klingenberg, aka Løbetosset, vil fortælle om Back Yard og andre anekdoter. Du kan tilmelde dig via hjemmesiden eller på FB: https://fb.me/e/40lPDhZ18

250 km på Club La Santa

Vinterferien blev brugt på Club La Santa på Lanzarote. Vi er kommer dernede i 20 år og jeg tror ikke vi har oplevet bedre vejr end i år.

Motivationen var stor og det blev til 250 km for de 7 dage. Der var overskud til en del tempoløb, intervaltræning og naturligvis en række lange, rolige ture.

Udover gode løbeturer blev tiden brugt på bedste vis med familien. Ikke mindst lille Albert, der hurtigt fandt sig til rette i det varme vejr

Næste udfordring

Den 13 april glæder jeg mig til at løbe DM100 km rundt om Søndersø i Viborg. Der skal løbes 17.5 runder i et skønt område.

For mig er løbet en del af træningen frem mod Danmark Rundt, så jeg skal ikke løbe mig helt ud. For min søn, Filip, er det derimod forårssæsonens A-mål, så jeg glæder mig til at blive overhalet med en rundt flere gange undervejs. Der går også rygter om, at min svigersøn, Jeppe, stiller op på 50 km distancen, så det bliver en stor familie-begivenhed

Støt projekt Indre Styrke

Det er gratis at deltage i løbet, men jeg håber at deltagere har lyst til at støtte Projekt Indre Styrke, der arbejder på at styrke selvværd og klassesammenholdet i Folkeskolen.

Man kan støtte direkte via linket nedenfor - eller ved at købe en løbstrøje, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

https://dk.crowdfunding.betternow.org/c/lob-danmark-rundt-og-stot-projekt-indre-styrke

Løbstrøje

I samarbejde med Snowfun laver jeg en løbstrøje, som jer der skal løbe med kan købe. Selve løbet er jo gratis, men har du lyst og mulighed for at støtte projekt Indre Styrke kan du gøre det ved at købe løbstrøjen.

Der kommer mere om løbstrøjen i næste nyhedsblad, men allerede nu kan du se trøjen her i nyhedsbrevet :-)

Foredrag

Den 23. april holder jeg foredrag om Danmark Rundt projektet hos Snowfun i Roskilde. Man kan endnu ikke tilmelde sig, men hold gerne øje med Snowfun på FB eller Instagram. Jeg får selskab af en god løbekammerat :-)

Forrige
Forrige

Nyhedsbrev 3

Næste
Næste

Nyhedsbrev 1